Zoals bij vele bekend zijn zowel Stefan als Arjan, al ruim 10 jaar actief in de mest- en transportsector.

In deze jaren heeft het bedrijf een serieuze groei en ontwikkeling gekend en heeft ons gebracht tot waar we nu staan.

Met ons 12,5 jarig bestaan in het verschiet en de huidige situatie binnen ons bedrijf, hebben wij besloten om onze organisatie deels te herstructureren.  

Al jaren dragen wij alle verantwoordelijkheid voor zowel planning, in- en verkoop, handel evenals allerhande randzaken binnen het bedrijf. Om ervoor te zorgen dat er wat meer tijd vrij komt om klanten te bezoeken, evenals verder na te kunnen denken en te werken aan de toekomst van het bedrijf, hebben wij Bastiaan Woolderink gevraagd om de functie van planner bij Aarnink & Ooms op zich te nemen.

Hij zal verantwoordelijk zijn voor de gehele planning van zowel het loonwerk en transport.

Wij hopen hiermee weer één duidelijk aanspreekpunt te creëren en daarbij ruimte en tijd te scheppen voor ons.

Bastiaan is met ruim 10 jaar werkervaring in de agrarische sector, een resultaatgericht en meedenkende jongen. De laatste jaren is hij tevens werkzaam geweest als bedrijfsleider op een grootschalig akkerbouwbedrijf. Geboren en getogen in de Noordoostpolder en met zijn leeftijd van 27 jaar, is hij in onze ogen klaar voor de toekomst van Aarnink & Ooms en zien wij een plezierige samenwerking tegemoet.

Per 01-06-2021 zal Bastiaan starten bij Aarnink & Ooms, de daarop volgende periode zal hij ingewerkt worden en zal u hem vast en zeker eens treffen. De overgang van de volledige planning zullen we geleidelijk laten plaatsvinden. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte.

Wij hopen hiermee, u als klant weer vaker te treffen en de kwaliteit die u van ons gewend bent te kunnen waarborgen en waar mogelijk nóg verder te verhogen.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben voor Stefan, Arjan dan wel Bastiaan, vernemen wij dit graag.

In en verkoop dierlijke mest: Stefan Aarnink 06-48074878

In en verkoop vaste mest  loonwerk en transport: Arjan Ooms 06-48509904

Planning:  Bastiaan Woolderink 06-52892220

29-05-2021 | Herstructurering