Snijmaïs

Snijmaïs is een hoogwaardig ruwvoer. De bouwstenen van snijmaïs, zetmeel en ruwe celstof, zorgen ervoor dat dit product een hoogwaardig ruwvoer is, wat vooral energie aanlevert. Ook compenseert snijmaïs een te hoog gehalte aan eiwit uit gras of kuilgras en voorkomt zo een te hoog ureumgehalte. Snijmaïs kan worden gevoerd aan melkvee, mestvee, kalveren, geiten, schapen en paarden. Snijmaïs wordt los gestort geleverd.

Stro

Aarnink en Ooms levert diverse soorten stro, de meest geleverde soorten zijn voerstro, tarwestro, afdekstro en maïsstro. Stro wordt als voer, als stalstrooisel gebruikt. Maar ook aan de tuinbouw leveren wij veel stro voor het telen van aardbeien, wortelen en tulpen.

Meest gangbaar, gemakkelijkst en goedkoopst zijn de grote pakken, maar ook kleine balen zijn leverbaar. De prijs van stro is afhankelijk voor de soort, de hoeveelheid en het moment van aanschaffen. Vraag gerust om informatie.

Wortelen

Wortelen komen soms beschikbaar als veevoeder. Meestal periodiek. Onze gewassen fourage wortelen worden met grote zorgvuldigheid door ons geselecteerd. De wortelen worden los gestort geleverd.