In de winter richt Aarnink en Ooms zich al jaren op gladheidsbestrijding in de Noordoostpolder. Denk aan zout strooien op de openbare wegen maar ook aan het ijs- en sneeuwvrij maken van bedrijfsterreinen in de Noordoostpolder.

Gladheidbestrijding voor uw bedrijf?

Uw parkeerterreinen schoon en geen gladde opritten en stoepen. Tijdens de wintermaanden zetten wij ons graag voor u in op het gebied van sneeuwruimen, sneeuwschuiven, zout strooien (na ijzel), preventief zout strooien etc. Wij beschikken over tractors voorzien van zoutstrooiers en sneeuwschuif.
Tegen voordelige tarieven en met uitgebreide mogelijkheden kunt u uw bedrijf de gehele winter lang sneeuwvrij en altijd gestrooid hebben. U krijgt van ons altijd een aanbod op maat.

slippery-ice

Overheidsinstellingen

Wij zijn ook in staat wegen sneeuw- en ijsvrij te houden. Aarnink en Ooms verzorgt het preventief strooien bij bijvoorbeeld ijzel in opdracht van Gemeente Noordoostpolder, Provincie of overheid. 24/7 zijn we inzetbaar.

Strooizout in huis?

Naast het loonwerk voor overheden en bedrijven biedt Aarnink en Ooms:

Bestel nu alvast uw strooizout, 1000 kilo of 1250 kilo strooizout (prijzen op aanvraag). Maar ook strooiwagens bieden we los aan.