In de winter richt Aarnink en Ooms zich op gladheidsbestrijding. We werken voor overheden, bedrijven en particulieren en bieden:

Overheidsinstellingen

Wij zijn ook in staat wegen ijsvrij te houden en verzorgen het preventief strooien bij ijzel in opdracht van Gemeente, Provincie of overheid. Dag en nacht zijn we inzetbaar.

Gladheidbestrijding voor uw bedrijf?

Uw parkeerterreinen schoon en geen gladde opritten en stoepen. Tijdens de wintermaanden zetten wij ons graag voor u in op het gebied van sneeuwruimen, sneeuwschuiven, zout strooien (na ijzel), preventief zout strooien etc. Wij beschikken over tractors voorzien van zoutstrooiers en sneeuwschuif.
Tegen voordelige tarieven en met uitgebreide mogelijkheden kunt u uw bedrijf de gehele winter lang sneeuwvrij en altijd gestrooid hebben. U krijgt van ons altijd een aanbod op maat. Bestel nu alvast uw strooizout, 1000 kilo of 1250 kilo strooizout (prijzen op aanvraag).

Particulieren

Geen strooizout meer in huis en de gemeentelijke zoutbak is leeg? Geen nood. Wij leveren aan huis uw strooizout nog voor u opgestaan bent. Bezorgen is bovendien helemaal gratis in en rond de Noordoostpolder. Bestellen kan eenvoudig online via info@aarninkenooms.nl.